Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:351) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Passend Onderwijs

Hallo hoe is ie? Er wordt veel over Passend Onderwijs gesproken! Maar wat is dat nu precies en hoe gaan de scholen hiermee om? Wij hebben met alle scholen in de wijk een presentatie voor de ouders gemaakt. Wij hopen dat er op die manier al een aantal vragen wordt beantwoord. Natuurlijk bent u van harte welkom om hierover bij ons op school verder te praten en uw vragen te stellen. Hallo hoe is ie? Er wordt veel over Passend Onderwijs gesproken! Maar wat is dat nu precies en hoe gaan de scholen hiermee om? Wij hebben met alle scholen in de wijk een presentatie voor de ouders gemaakt. Wij hopen dat er op die manier al een aantal vragen wordt beantwoord. Natuurlijk bent u van harte welkom om hierover bij ons op school verder te praten en uw vragen te stellen.

schermafbeelding-2016-10-17-om-13-13-58

schermafbeelding-2016-10-17-om-13-14-39