Inschrijfprocedure

In principe is ieder kind welkom op onze school, ongeacht de levensbeschouwing. Onze school is een katholieke school en we verwachten dat kinderen en ouders onze grondslag respecteren. Aan levensbeschouwelijke activiteiten onder schooltijd doen alle kinderen mee.

Kinderen die hun schoolloopbaan op 4-jarige leeftijd bij ons beginnen zijn over het algemeen een half jaar van te voren ingeschreven. Ouders die interesse in onze school hebben kunnen de Schoolgids aanvragen of downloaden. Inschrijven gebeurt via het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier.

Leerlingen van andere scholen kunnen uitsluitend geplaatst worden na overleg met de vorige school en na ontvangst van het onderwijskundig rapport. Bovendien moeten er plaatsingsmogelijkheden zijn in het gewenste leerjaar.

Indien u geïnteresseerd bent in onze school en u meer wilt weten omdat u op zoek bent naar een school voor uw kind, dan kunt u contact opnemen met de directie. Deze gaat dan een gesprek met u aan om vragen en onduidelijkheden weg te nemen. Bij voorkeur wordt er een afspraak onder schooltijd gemaakt , zodat u, tijdens een rondleiding, de sfeer kunt proeven en de kinderen aan het werk kunt zien. We adviseren u altijd om andere scholen te bezoeken. Alleen dan kunt u op gevoel en de verkregen informatie een bewuste keuze maken. U wilt uw kind immers met een gerust gevoel achterlaten op een (onze) school.