Aanmelden en inschrijven

Sinds dit schooljaar is er een aannamestop op KBS De Goede Herder omdat de school is gefuseerd met KBS De Lettertuin. Dit schooljaar is het laatste jaar dat er gebruik gemaakt wordt van deze locatie. Vanaf volgend schooljaar zullen de leerlingen die niet naar het middelbaar onderwijs zullen gaan hun onderwijs vervolgen op de locatie aan de zonnebloemweg 68.

In principe is ieder kind welkom op KBS De Lettertuin, ongeacht de levensbeschouwing. Onze school is een katholieke school en we verwachten dat kinderen en ouders onze grondslag respecteren. Aan levensbeschouwelijke activiteiten onder schooltijd doen alle kinderen mee.

Kinderen die hun schoolloopbaan op 4-jarige leeftijd bij ons beginnen zijn over het algemeen een half jaar van te voren ingeschreven. Leerlingen van andere scholen kunnen uitsluitend geplaatst worden na overleg met de vorige school en na ontvangst van het onderwijskundig rapport. Bovendien moeten er plaatsingsmogelijkheden zijn in het gewenste leerjaar.

Indien u geïnteresseerd bent in onze school en u meer wilt weten omdat u op zoek bent naar een school voor uw kind, dan kunt u contact opnemen met de directie. Deze gaat dan een gesprek met u aan om vragen en onduidelijkheden weg te nemen. Bij voorkeur wordt er een afspraak onder schooltijd gemaakt, zodat u, tijdens een rondleiding, de sfeer kunt proeven en de kinderen aan het werk kunt zien.